2011. szeptember 21., szerda

Böszörményi Gyula : Gergő és az álomfogók - Jelenlegi ára: 2 135 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Gergő és az álomfogókA könyv listaára: 2249 Ft. Leírás:
Aki olvasta a szerző korábbi köteteit, nem fog meglepődni, hogy ismét egy varázslatos ifjúsági regény világába csöppen a könyv segítségével. A csoda mindjárt az első oldalon elkezdődik, és az utolsóig (sőt, talán tovább is... ) tart, hiszen rögtön egy rejtelmes, egész Budapestet megrázó viharjelenettel indul a kötet, a zárlat pedig konklúzió: varázslat nem csak mesékben létezik. Kis főhősünk, Gergő ugyanis nem hisz a csodákban: az egyre sűrűsödő furcsa jelenségeket, amelyeket Csipetke utcai házukban észlel, mindig racionálisan próbálja megmagyarázni, és álmaira sem figyel oda, sőt, visszatérő álombéli cimboráját, a kis kölyökfarkast is rendre elzavarja. Nem így újdonsült mostohatestvére, Zsófi, aki sokkal fogékonyabb a természetfeletti jelenségekre, és apjával, a cipőpucoló Botlik Dénessel a házba, Gergőékhez költözve rögvest barátságot köt az öreg házmesterrel, Barboncás Dömével. A kedves arcú öreg - a ház lakóinak döbbenetére - időnként meglepő dolgokat produkál: a legnagyobb vihar közepén kiáll az esőbe különös dalokat énekelni, életre kelti az elszáradt citromfát, és kedvelt szokásai közé tartozik dongóvá változva megcsipkedni a rosszakaró révülőket. A révülők ugyanis a könyv másik világbéli szereplői: ők azok, akik a világ dolgait intézik, és most éppen rendes évi gyűlésüket rendeznék meg, amelyre Gergőnek is küldenének meghívót, lévén ő a kiválasztott. Ám az invitáció nem könnyű feladat: nem elég, hogy a kisfiú mit sem sejt róla, és füle botját sem mozgatja környezete jeleire, de még a révülők egy gonosz csoportja - Holló és csapatának tagjai, akik erőt, észt, és ravaszságot egyesítve, az alakváltoztatás képességével felruházva jönnek az emberek közé - is meg akarják akadályozza meghívását, és nem válogatnak eszközeikben. Legyőzésükhöz a család összetartására van szükség, ami nem megy egykönnyen, hiszen Gergő nem szereti sem Zsófit, sem mostohaapját, a kislányt pedig idegesíti új anyja, Réti Boglárka, mert úgy érzi, gondoskodásával az ő helyét akarja elfoglalni apja szívében. A könyv tökéletes jellemrajzokkal, finom pszichológiai érzékenységgel írja le a gyerekek változásait, fokozatos egymásra találását, miközben a csodavilágba a mai kor is be-betör: Zsófi osztálytársnői például majd meghalnak a holdjárócipőért, a házbéli Nemcsók család pedig rendszeresen nézi a TV-Shop ajánlatait, és semmi sem hozza őket olyan lázba, mint a vécédugulás elleni, antimagnetikus, önjáró csőkukac, vagy a lila és mályva színű műanyag kutyacsont. A humor, a brillírozó stílus és a sokszálú, feszes cselekmény könnyen - minden gyerek és felnőtt kedvenc mesekönyvévé avathatja a könyvet. ISBN: 978-963-9708-30-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 10. 00 és 17. 00 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 135 Ft

Az aukció vége: 2011-09-21 00:13
. Böszörményi Gyula : Gergő és az álomfogók - Jelenlegi ára: 2 135 Ft